Українці просять заборонити фермерам і агрофірмам використовувати отруту для гризунів на полях.

Відповідна петиція з'явилися на сайті президента України.

Ініціатором петиції виступив Бондарчук Сергій Сергійович і опублікував її 9 квітня 2021 року.

За словами автора, разом з гризунами труяться і червонокнижні птахи. Чоловік навіть запропонував своє рішення проблеми - садити ліс поруч з полями, що дозволить тримати чисельність гризунів під природним контролем.

Ринок землі, фото YouTube

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Показати ще

"Суворо заборонити фермерам та агрофірмам використання отрути на полях для витравлювання гризунів. По-перше разом з гризунами труяться багато інших тварин та птахів. По-друге гризуни - це харчовий ланцюг для багатьох тварин і птахів: сов, яструбів, лисиць, ласок та ін.",- йдеться в тексті петиції.

За чотири дні вдалося зібрати всього 65 підписів і у автора є ще 89 днів, щоб зібрати необхідні 25 тисяч підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні заговорили про скасування ЖКГ на карантині - чи збудеться насправді. На сайті президента України з'явилася зараз чергова петиція. Цього разу люди вимагають того, щоб їх звільнили від оплати комунальних послуг.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українці просять повернути гроші за всі оплачені комунальні послуги: "20% на кожного". Українці хочуть отримувати кешбек від уряду з усіх оплачуваних комунальних послуг, для сімей у яких є діти.

Також «Знай.иа " писав, що Перехід на зимовий час вимагають скасувати, українці в розпачі: "незручно для 80% громадян". Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з вимогою скасувати на території країни перехід на зимовий час і залишити цілий рік на літньому.