Відома українська телеведуча, блогер-міліоннік, Ревізор краси Олена Філонова днями відсвяткувала свій день народження. Вона вирішила подякувати всім, хто привітав її з найважливішим святом.

Олені Філоновій виповнилося 37 років. Для того, щоб висловити подяку дівчина опублікувала фото в сукні, що летить, де повністю оголила ноги. Блогер наполегливо підтримує "дівчачий" образ, тому в пості не тільки додала сердечка, а й зазначила про себе, що стала на "рік" мудрішою в зменшувально-пестливої формі.

"Спасибі всім велике за привітання. ВСІМ ТИМ, ХТО ПРИВІТАВ! Їх так багато, що тиждень вичитую ❤️❤️❤️ я стала на рік мудрішою!",- пише Філонова.

На знімку дівчина позує лежачи на дивані догори ногами в ніжному рожевому платті з корсетом і летить спідницею і туфлями на високій шпильці.

Шанувальники не пройшли повз яскравого знімка, проте емоції розділилися. Одні привітали з днем Народження і зробили компліменти красі Філонової. Інші ж вважають, що на фото зовсім не Олена і занадто худі ноги, а деякі і зовсім присоромили її за те, що у неї досі немає чоловіка і дітей.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

"це не твоя фото фейк", " Жодного фото з сім'єю, дітьми?!... Для чого ви живете на цій землі..??", "Красуня нереальна, 🔥 🔥 🔥 розумничка❤️", "вау", "Супер", " з минулим днем народження😍 😍", " ви стали на рік прекрасніше 🔥", "це ж не ви на фото", "королева", " така хороша🔥", " з днем народження. Всього, всього тобі самого найкращого 👏", " я думала, це був жарт з днем народження. Від щирого серця вітаю!!!!!! ❤ ️ ", "З Днем Народження Красуня", " Вааааау..😍 😍 😍 Красуня❤️💋", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Ревізор краси Олена Філонова роздяглася прямо біля крихіток.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Філонова влипла в конфлікт з учасницею"МастерШеф".

Також "Знай.uа" писав, що напівгола Олена Філонова прокинулася у ванній після дня народження.