Поїздка співачки Наді Дорофєєвої в Йорданію зі знімальною групою тревел-шоу " Орел та Решка. 10 років", яке показує Новий канал, вийшла досить контрастною.

У перший день дівчина жила в Королівському люксі і харчувалася в одному з найдорожчих ресторанів країни, а вже на наступний вирушила в пустелю-подивитися на стародавнє місто Петру і познайомитися з

бедуїнами (це араби, які ведуть кочовий спосіб життя).

"Бедуїнів довго шукати не довелося - вони живуть прямо на території Петри, в старих печерах і палацах. Влада їх не виганяє, а бедуїни за це підтримують Петру в чистоті, — розповіла Надя Дорофєєва. Бедуїни хоч і живуть в тисячолітніх печерах, але цілком просунуті. Отримують електрику від сонячних батарей, у всіх є сучасні гаджети. А ще у них скрізь ідеально працює інтернет! На життя бедуїни заробляють в основному туризмом-катають на ослах, продають туристам сувеніри і проводять екскурсії по своїх оселях".

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Кочівники досить гостинні: вони пустили ведучу в свій будинок, пригостили каву з кардамоном і навіть зробили їй макіяж — нафарбували Наді очі традиційної підведенням кохи з золи скельного ялівцю.

"Це дуже важливий процес для зору. Так око вбирає всі важливі речовини, які йому потрібні — - пояснив місцевий гід Таїр. - Кажуть, що зір у бедуїна, як у орла. Вони живуть в непростих умовах-Сонце, пил, бруд. При цьому ви не побачите бедуїнів в окулярах, навіть якщо їм 70-80 років — бачать краще деяких молодих".

Раніше ми повідомляли, Володимир Дантес подарував Наді Дорофєєвій кільце і мало не скинув з даху.

Як повідомляв "Знай.uа", Дорофєєва показала улюблених чоловіків, все молодше Дантеса.

Також "Знай.uа" писав, що унікальні і злегка відверті образи тренерів "Голосу країни".