У мережі показали найяскравіші образи співачки Насті Каменських на зйомках шоу "Маска", яке нещодавно підійшло до кінця.

Відповідний пост з'явився на сторінці проекту в Instagram.

Відомо, що в суботу, 10 квітня, вийшов фінальний випуск гіпершоу "Маска", в якому розкрили особистості всіх учасників. Глядачі були в захваті від виступів, проте не менше їх вразили зіркові детективи своїми образами.

Щоб хоч ненадовго продовжити ейфорію від першого сезону "Маски" українцям вирішили нагадати всі яскраві образи судді Насті Каменських. З самого першого випуску співачка перевершувала себе в оригінальності і епатажності.

Телеглядачі могли помітити її в бордовому латексному костюмі, в образі француженки, в рожевому оксамитовому платті з ланцюгами, бірюзовому вбранні з драпіровками і пишним рукавом. Одним з найзухваліших образів було чорне блискуче плаття з ботфортами і рукавичками того ж матеріалу з пишною рожевою накидкою зверху.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Пост шоу Маска в Instagram / скріншот

Пост шоу Маска в Instagram / скріншот

Далі виконавиця засліплювала оригінальністю у фіолетовому піджаку і зеленій сукні-сіточці з візерунками у вигляді квітів з шпильок. Потім була ніжна жовта сукня з пір'ям і на завершення Каменських постала в блискучій червоній сукні з пишними драпіровками.

"Співачка не боялася експериментувати і приміряла незвичайні сукні та костюми. Який із образів артистки вам сподобався найбільше? Голосуйте в коментарях", - зазначено в повідомленні.

Пост шоу Маска в Instagram / скріншот

Варто відзначити, що в добірку не потрапив фінальний образ Насті Каменських, де вона постала в оранжево-блакитній сукні на тонких бретелях з пишними декоративними рукавами.

Нагадаємо, що Настя Каменських поділилася виглядом своїх форм зверху вниз: "піднялося...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських лягла посеред вулиці і розкинула ніжки: "штормить всередині".

Також Знай.uа писав, що щаслива Настя Каменських показала ідеальне життя без Потапа:"мені так багато хочеться".