15-річна дочка популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч передплатників.

Зараз вона поділилася цілою серією Stories, в яких зробила чекап з макіяжу на дачі, де вона знаходиться зі своєю зірковою мамою. Дівчина зазначила, що з косметики там практично нічого немає. Однак згодом показало безліч предметів для того, щоб стати красивою.

Маша Полякова, фото з Instagram

"Сьогодні буде чекап по макіяжу на дачі, де з косметики практично нічого немає. Отже, для початку ми наносимо базу, тому що, база обов'язкова річ, якщо у вас акне, як у мене. Щоб не засмічувалися пори, і щоб не ставало все гірше. База і підсушуємо приблизно хвилинки три-чотири. Мені сподобалася ось така ось палетка, вона реально стала моєю любов'ю. У неї знімається дзеркальце. Це ж ідеально. Просто краща кисть для розтушовування, відповідаю. І ось такий тональник, який став моїм фаворитом. Напевно, взимку я його купила і досі є, хоча баночка досить маленька. Тон нанесли, тепер скульптор трошки, щоб не виглядати, як я не знаю хто. Обов'язково розтушувати", - каже Маша Полякова протягом безлічі Instagram Stories.

Нагадаємо, Полякова з донькою потролили Фреймут: "Як правильно пити пиво?"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова показала "попець" 16-річній доньці всій Україні: конкурентка зростає

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Показати ще

Знай.ua писав, Маша Полякова поділилася наболілим, змушена утримуватися: "Один раз було, це кайф"