У вівторок, 13 квітня, майже по всій Україні очікується більш прохолодна погода, ніж в останні дні. У деяких областях можливі дощі і навіть мокрий сніг.

За прогнозом Укргідрометцентру, хмари затягнуть небо в західних областях, в інших регіонах буде мінлива хмарність, без істотних опадів.

Середня температура повітря в Україні буде +13 +15 градусів, в Одесі трохи холодніше – +10 +12 градусів. Вночі температура опуститься до +5 +7 градусів.

Так, дощі пройдуть у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській та Чернівецькій областях.

Як повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook, в Україну рухається серйозне похолодання і місцями буде мокрий сніг. Дощі 13 квітня ймовірні на Півночі, в Центрі і на Півдні країни. Вони будуть короткочасні та нерясні.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У Києві у вівторок буде хмарно, можливий невеликий дощ. Температура повітря в столиці складе +12 +14 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

13 квітня відзначається день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. Наші предки продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітних птахів мало, то гарної погоди не чекайте; якщо вони довго не щебечуть – до холоду.

погода на 13 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.