Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Замінитість виставила спокусливий кадр з фотосесії в спекотному Дубай, ОАЕ, де відпочивала в кінці березня, кардинально змінивши імідж. Так, артистка обрізала більше 30 сантиметрів волосся, з'явившись перед шанувальниками з новою зачіскою, примірявши монокіні чорного кольору і розвернувшись спиною, демонструючи пишні сідниці.

Красуня не тільки блиснула струнким тілом, але і зізналася, як карантин"обламав" її плани. Виявляється, зірка вже зібралася збирати валізу на травневі свята, проте Туреччина і Танзанія призупинили польоти з Росії до 1 червня включно.

"Ви теж обламалися, як і я?

Вже майже почала збирати валізу 🧳 на травневі, дістала улюблені купальники 🩱 і повернула їх назад, коли в Туреччину призупинили польоти 😑.
Що будемо робити ?

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Які плани на травневі свята ?"

Фолловери не пройшли повз, оцінив фото Регіни і її чоловік Влад Топалов: "Оооооооо!!!!! Яяяяяк же я люблю такі фотографії 😍😍😍😍😍😍😍
Ось це🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " прекрасна яка😍", " Регіна, фігура просто бомба🔥, завжди милувалася, красуня 😍❤️❤️❤️", "Вау🔥 🔥 Регіна 😍 гармата".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася