Для всіх громадян, які мають відношення до виплат або отримання аліментів на утримання неповнолітніх дітей, з'явилися важливі новини. Міністерство юстиції України відзвітувало про виконання тривалої справи, в результаті якої громадянин виплатив заборгованість майже за 13 років.

Також у Мін'юсті розповіли, скільки вже встигли стягнути грошей з платників аліментів починаючи з січня 2021 року. Величезні суми змушують задуматися.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Аліменти, скріншот: YouTube

"Виконавче провадження про стягнення аліментів на утримання дитини, починаючи з січня 2008 року, перебувало на виконанні у Ківерцівському районному відділі державної виконавчої служби Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів з червня 2012 року.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Державний виконавець своєю постановою наклав арешт на кошти і все майно боржника, вніс відомості до державних реєстрів прав рухомого і нерухомого майна. Крім того, для забезпечення вимог щодо сплати аліментів, державним виконавцем до боржника застосовано заходи, передбачені частиною 9 статті 71 Закону України "Про виконавче провадження".

Після застосування встановлених законом обмежень, боржник сплатив у повному обсязі борг 118 395 грн, штраф у сумі 26203 грн та виконавчий збір у сумі 11 839 грн.

Всього за 5-11 квітня органи ДВС стягнули 107, 1 млн грн аліментів. З них 22,6 млн грн проблемної заборгованості. В цілому ж з початку 2021 року стягнуто 1,6 млрд грн аліментних платежів, з яких 310, 3 млн грн - завдяки застосуванню до боржників встановлених Законом обмежень.", - повідомляють представники Мін'юсту.

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, як і де в Україні можна змінити по батькові: інструкція від Мін'юсту.

Як повідомляв Знай.uа, українцям розповіли, як отримати паспорт в умовах карантину: важливі нюанси.

Знай.uа писав, кінець паперовим мукам? У Мін'юсті показали українцям, як швидко виправити помилку в документі.