Українка, яка насолоджується своєю пенсією, поділилася особистою історією. Справа в тому, що її донька приходить до неї майже щодня, втомлена, в сумці продукти до вечері приносить.

Сидить, постійно одне і те ж питає, а сама на годинник поглядає - треба додому бігти. Якось кажу їй: "Дитинко, йди, у тебе вдома роботи багато. Треба буде - сама покличу тебе". А ввечері прийшов зять і відразу став возитися на кухні.

Про це стало відомо завдяки публікації порталу Ukrainians Today в рубрики "Життєві історії".

Пенсіонери, фото: скріншот з відео

"Дуже хочу, щоб читачі підказали мені, як краще поговорити зі своїми рідними, щоб у нас не виникло жодних непорозумінь і щоб моя донька не образилася на мене. Я ніколи не скаржуся, не прошу до себе уваги - живу потихеньку, поки є сили. Давно вже на пенсії, дуже чекала цей період, люблю тишу, відпочинок, навіть в будинку з подружкою. Мені подобається якийсь спокій, коли я можу насолоджуватися життям.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Зараз я сама собі господиня, коли хочу - тоді і встану. Хочу погуляти - вийду, немає настрою - з книгою посиджу, або вишиваю то собі, або подивлюся улюблену передачу якусь по телевізору.

Я радію самотності. Я з тих людей, які люблять спокій і тишу. Чому я це розповідаю? Тому що багато людей можуть мене зрозуміли, а моя рідна донька - ні. Вона наполегливо заважає моєму відпочинку, а якщо я відмовляюся від її візитів, то ображається.

Я не сумую сама і якщо мені треба, вийду і на концерт, і в парк. Навіть в магазини люблю ходити одна. Донька ж вважає, що в компанії веселіше, є з ким порадитися. Забігає після роботи до мене майже щодня, втомлена, в сумці продукти на вечерю.

Ось і сидить, постійно одне і те ж питає, а сама на годинник поглядає - треба додому бігти. Час мій і свій витрачає! Кажу, треба буде - сама покличу, образиться, дверима стукне і йде. Чоловікові своєму скаже, що я сказала, щоб вона йшла додому.

Увечері приходить зять і запитує: "Що вам допомогти?" Нічого не потрібно нам. На наступний день онука до мене просить йти: "Бабусю йди, розважай, а то зовсім відлюдькувата стає". Ось він сидить зі мною, в телефон грає, а я телевізор дивлюся. Нагодую пиріжками, цукерок в кишені поклади. Хороший у мене онук. Каже: "У кіно давай тебе зводжу". Мені з комп'ютером допоміг розібратися. Зараз кіно і вдома дивлюся, яке захочу.

Донька каже, що я завжди незадоволена ані нею, ані її чоловіком, ані своїм онуком. Але це не так, я зовсім нічого такого не маю на увазі. Я намагаюся бути привітною зі своїми рідними, годинами уважно слухала все, що мені не цікаво зовсім, що вона розповідала: хто що на роботі говорить, де капуста дешевше. Щоб донька не ображалася на мене, тому що вона мене по-іншому не зрозуміє.

Піде додому - зітхну з полегшенням, навіть кіт ховається, коли вони до мене приходять, коли донька прибирає в кухні все на свій лад. Потім знову все переставлю, як мені зручно, як я звикла, витрачу цілу годину після її "допомоги".

Як мені поговорити з дітьми, щоб вони зрозуміли і не ображалися на мене? Щоб зрозуміли, що мені зараз їх така допомога ще не потрібна.", - поділилася жінка.

Раніше повідомляли, українка без рук показала ледачим "господиням", що можна творити, коли хочеш.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня і Ніна Матвієнко публічно зізналися у своїх помилках.

Знай.uа писав, Аліна Гросу вилила українцям душу, збирала 2 роки.