Державний телеканал Ірану більше ста разів переривав трансляцію матчу 31-го туру АПЛ "Тоттенхем Хотспур" – "Манчестер Юнайтед" (1:3).

За даними Daily Mail, ситуація сталася через те, що в камеру потрапляла бічний арбітр матчу Сіан Мессі. Жінка-арбітр була на матчі в коротких шортах і гетрах до коліна. Кожного разу, коли Мессі з'являлася на екрані, державний канал показував вид на стадіон "Тоттенхем Хотспур".

трансляція іранського каналу, фото Daily Mail

Іранська правозахисна організація My Stealthy Freedom повідомила, що це було зроблено для того, щоб місцеві телеглядачі не бачили неприкриті частини ніг арбітра.

Жінка-арбітр, фото Daily Mail

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"Телевізійні цензори були вражені присутністю жінки-судді в шортах на даному матчі. Їх рішення полягало в тому, щоб відволіктися від дій на полі і подивитися на лондонські закутки, що перетворювало трансляцію матчу в посміховисько.

Наприкінці гри один з коментаторів пожартував, що він сподівається, що глядачам сподобається географічне шоу. Цензуру закладено в ДНК Ісламської Республіки Іран. Ми не повинні робити цю практику нормою. Це не наша культура. Це ідеологія репресивного режиму", - сказано в повідомленні організації.

Нагадаємо, хто судитиме матч "Шахтар" – "Динамо": вболівальники накинулися на жінку-арбітра.

Як повідомляв портал Знай.uа, тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу: "Cуддівство? Сидорчуку дали жовту, Забарному зламали ніс".

Також портал Знай.uа писав, що Роман Яремчук заговорив про перехід в донецький "Шахтар": "Мене "Динамо" викинуло на вулицю".