Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 20 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість влаштувала пікантну фотосесію серед пустельної місцевості, примірявши ніжно-рожеве "зефірне" плаття з відкритими плечима і глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також високими ковбойськими чобітками чорного кольору. Красуня то сиділа на дорозі, то захоплювалася коровами на фермі і навіть не забула продемонструвати стрункі ноги зблизька, вибираючи різні незвичайні ракурси.

"princess cowgirl

(принцеса ковбойка)"

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Фолловери засипали Соню копмліментами: "красуня!!!!Вся в МАМУ✌ ✌ ✌ ✌"," сонечка як завжди чарівна 🌸🌸🌸🌸🌸❤️❤️❤️❤️🔥", "вау, так мило💐 🥰 👼", " красоточка! 😍😎👍❤️💋👑🌹🔥🔥🌹👑💋❤️👍😎😍", "Тепло там у вас вже)".