Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У 7 випуску проекту, який показали на телеканалі СТБ в п'ятницю, 16 квітня, Михайло влаштував всього кілька індивідуальних побачень в Єгипті. З Розалі Номбре, Юлією Карнаух і Тетяною Шевцовою. На групове вирушила Анна Богдан і Джессіка Чеги, хоча спочатку "Холостяк" запросив Юлію "Зайку", але Григорій Решетник заборонив їй йти на наступне побачення з Михайлом через програш у шашках.

"Холостяк", скріншот: СТБ

На проекті залишилося всього сім учасниць: Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Тетяна Шевцова, Дарина Ставнича, Розалі Номбре і Юлія Карнаух. Троянд на столі всього п'ять. Першою він покликав Анну Богдан, у якої накопичилося безліч претензій до "холостяка". Він відразу ж надав їй троянду і попросив обійняти дівчину. Однак учасниця залишила ненависть в собі і нічого йому не висловила.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Після цього Михайло Заливако запросив до себе Джесіку Чеги. Дівчина отримала свою троянду і в черговий раз нагадала "Холостяку", що бажає індивідуальне побачення. Розалі Номбре виявилася наступною, квітка її. Згодом "Холостяк" запросив до себе Тетяну і дав їй троянду. Залишився всього один квітка. І наступною учасницею він викликав Юлію Карнаух, вона залишилася без квітки.

Юлія "Зайка" була викликана наступною, і дівчина отримала свою троянду. Після чого пішла поговорити з Михайлом наодинці, але в підсумку дівчина просто покликала "Холостяка" заради поцілунків, що чоловікові, в свою чергу, не сильно сподобалося. І остання учасниця - Дарина Ставнича - спочатку виявилася без троянди, квіток не залишилося. Але при спілкуванні тет-а-тет дівчина розговорилася з Михайлом, який згодом знайшов їй троянду.

"Холостяк", скріншот: СТБ

Наступного тижня "Холостяк" Михайло Заливако піде на індивідуальне побачення з Дашею.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако зробив це з Джесікою на очах у Богдан: "Вчинив по-козлячому"

Як повідомляв "Знай.ua", Розалі з "Холостяк 11" пояснила, чому вона "ковбаса": "Хардкорное дитинство"

Знай.ua писав, "А Юля Зайка де?": у мережу злили фінальну четвірку "Холостяка 11" з Заливако