В Авдіївці замайорів український стяг, facebook.com/pressjfo.news

У прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир"

Днями в районі проведення операції об'єднаних сил (ООС), в прифронтовій Авдіївці, військові встановили флагшток з державним прапором України. Про те, що в Авдіївці замайорів український прапор, повідомив прес-центр ООС на офіційній сторінці у Фейсбуці. Подію присвячено 7-й річниці з дня початку антитерористичної операції.

Снігопад, фото: Getty Images

Квітень позбавив українців надії на тепло, міста засипало снігами

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

У мережі з'явилися відео з Одеської області та Карпат, в яких, у розпал весни, випав сніг. Протягом декількох днів на території України в багатьох областях пройдуть дощі при незначному зниженні температури повітря.

Дар'я Білодід, фото: Instagram

Виграла: Дар'я Білодід завоювала для України медаль чемпіонату Європи

16 квітня стало відомо, що дворазова чемпіонка світу з України Дар'я Білодід стала срібним призером чемпіонату Європи-2021 з дзюдо, який проходить у Лісабоні (Португалія). На шляху до призового місця Білодід перемогла італійку Францеско Мілані, словенку Стангар Марусу, росіянку Ірину Долгову, поступившись у фіналі Дістрії Красники з Косово. Федерація дзюдо Європи повідомляє в Twitter, що українка не вийшла на сутичку через травму.

Михайло Заливако, скріншот з відео

"Холостяк" Заливако залишив без троянди фаворитку Юлію Карнаух: була у ймовірній фінальній четвірці

Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. У 7 випуску проєкту, який показали на телеканалі СТБ в п'ятницю, 16 квітня, Михайло влаштував всього кілька індивідуальних побачень в Єгипті.

Бомбосховище, скріншот: Youtube

На випадок військової атаки або НС: українська влада опублікувала карту підземних укриттів

На офіційному сайті Київської міської державної адміністрації з'явилася інформація про те, що було оновлено інформативну карту столиці з адресами підземних сховищ. Їх вказали для укриття населення Києва від надзвичайних ситуацій військового, техногенного та природного характеру. Через це було створено фонд захисних споруд цивільної оборони.