Радянський і російський співак Олександр Буйнов слідом за багатьма зірками привітав Аллу Пугачову з днем народження. У четвер, 15 квітня, Примадонна святкувала 72-річчя.

А вже в п'ятницю, 16 квітня, артист прийшов привітати свою близьку подругу вже особисто.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Буйнова в соціальній мережі Instagram.

"Прийшов на День народження...
Увійшов, а там...
Рідні, красиві люди!
І повірте на слово - було дуже душевно і весело!🌟
Чогось мене забагато, вибачте, так вже вийшло🙈
Будь щаслива, сестра!♥️",- написав артист.

"Такі всі красиві! Аллу Борисівну теж від душі вітаю!!! Довга літа!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Здорово, що ваша дружба непорушна!", "Довгих років АБ! І все присутніх теж!!!!!! Бережіть себе!", "красиві фото!) ", "Хороших людей багато не буває!👌Красивий...🙌 ", "Ну Красень Чоловік!❤ ️ ", "Яка Алла Борисівна красииива 😍", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Захрипла Алла Пугачова " відійшла "від святкування 72-річчя через 2 дні:"співали, грали". Алла Пугачова вирішила висловити свою подяку за привітання. Також співачка відобразила безліч подарованих їй квітів. Частина з них знаходиться в досить сірій частині їх нерухомості з безліччю сухих заростей.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Алла Пугачова притулилася до ставного красеня, Галкіна поруч і не видно: "мій кумир". 24 березня, другу Пугачової Олександру Буйнову виповнилося 70 років. На честь цього Алла Борисівна показала шанувальникам спільне фото і написала ніжні слова привітання.

Також «Знай.иа " писав, що Буйнов возз'єднався на свята з колишньою коханкою Пугачової: "завжди в хорошій компанії". Олександр Буйнов відсвяткувала Різдво в компанії близьких друзів, серед яких була і 71-річна Алла Пугачова, з якою Буйнова майже 50 років тому пов'язували романтичні стосунки.