Українська прима-балерина Національної опери і суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

У січні знаменитість відпочивала на Мальдівах, на порозі до сорокаріччя. А зараз поділилася кількома Stories, в яких розповіла про шалені пригоди на новому відпочинку, в заповіднику Яла на Шрі-Ланці.

Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official

"Отже, приходиш ти на пляж Wild Coast в заповіднику Яла на Шрі-Ланці. У перший день тебе мало не змиває Індійський океан, не засмоктує тебе в свої надри, в свої глибини. Тебе на диво рятують працівники. У другий день на твоєму пляжі пасуться буйволи, ти не маєш можливості зайняти свій улюблений лежак. У третій день зграя диких мавп крадуть у тебе щось смачненьке зі столика. А в четвертий твій чоловік намагається зловити дику змію, яка проповзає повз твого лежака. Правда слонів на пляжі я так і не спостерігала, а так хотілося зробити з ними Селфі. Так що, хороші мої, рекомендую, якщо комусь не вистачає в житті екстриму, хтось хоче гострих відчуттів, приїжджайте в Wild Coast На Шрі-Ланку і скуштуйте всі принади джунглів, сафарі і життя в заповіднику з дикими звірятками", - зазначила Катерина Кухар.

Нагадаємо, Катерину Кухар не пустив на пляж небезпечний здоровань: "Немає місця"

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар у бікіні зустріла другий Новий рік у райському куточку: "Замість ялинки..."

Знай.ua писав, Катерина Кухар на канікулах розкрила секрет ідеальної фігури: пляшечки з камінням