З великої атмосферної Одеси частенько приходять позитивні та радісні новини. Однак на цей раз все на так гладко, як хотілося б. Виявилося, що в одному з місцевих супермаркетів місцеві жителі натрапили на дуже неприємну картину.

Так, в упаковці з рисом лежали справжні "в'єтнамські солодощі", серед рисової крупи знаходилися трупи невідомих комах, які дуже схожі на мурах з крильцями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Рис з комахами, фото: Telegram-канал "Чорний список"

"#Таврія_В, Вузівський, #Одеса. Таке вже не вперше... Раніше траплялися у вівсянці, в макаронах імпортних, а тепер ще й рис. WTF?", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз

Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Також важливо зазначити той факт, що незадоволені покупці опублікували на підтвердження цього непорозуміння красномовні фотографії.

Це далеко не перший подібний випадок в Одесі. Днями з'явився "Сюрприз від #Хлібзавод_3" на вул. Академіка Воробйова, 7. У слойці з сиром було знайдено камінь, розміром з лісовий горіх. За словами покупців тут ціни звичайно хороші на випічку і хліб смачний, але камені це точно перебір.

Раніше повідомляли, бетонні кругляки та монтажний скотч: українцям показали, які "делікатеси" продають у магазинах замість звичайного хліба.

Як повідомляв Знай.uа, українцям впарюють випічку з моторошною начинкою: прощавайте, зуби.

Знай.uа писав, українку нагодували хлібом зі скотчем: обережно, може знудити.