Відома українська співачка Jerry Heil вирішила розвіяти всі чутки і розповісти, чи дійсно вона планує переїзд в США, чому зважилася відмовитися від контракту з Бадоєвим і Ясінським. Про це вона розповіла у своєму влозі на YouTube.

"Буде розмова про те, як я переїжджаю в Америку, про відмову від продюсерського контракту з Аланом Бадоєвим, Михайлом Ясинським. Це те, що пишуть в ЗМІ, і ви повинні розуміти, що там складаються заголовки таким чином, щоб ми по них кликнули. А реальна історія: я дійсно збираюся переїжджати, але чому і як скоро і чи надовго...", - каже співачка.

У відео вона вирішила розповісти всю правду і розкласти все по поличках.

"Як Ви знаєте, я пишу музику. І ті, хто фоловить мене дуже давно знають, що я вчилася в консерваторії на композиторському відділенні. І продовжувала своє навчання, пішла в кращий музичний заклад України-музичну академію імені П.і. Чайковського", - каже Яна.

Дівчина розповідає, що усвідомила, що хоче писати музику і навіть написала маленький саундтрек для українського фільму про супергероїв світового рівня.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

"Провчившись в консерваторії два роки, я зрозуміла, що рухаюся не туди. На моє бачення тебе повинні надихати, направляти, але є якась система. Все еще. Стара. База, якою користувалися від початку існування консерваторії. Мені здається, так воно зараз і триває. Вона трохи застаріла. І мені перестало бути цікаво. Я ні на кого не Женю, не кажу, що це погано. Але щось було не те", - каже співачка.

Артистка розповіла, що в консерваторії її вмовляли на те, щоб викладати і запевняли, що в шоубізнес пробитися можна тільки через ліжко.

"Як бачите, я все ще незаймана і якось я в шоубізнес прорвалася",-говорить Яна.

Раніше ми повідомляли, Jerry Heil роздяглася в мусульманській країні заради відвертих фото.

Як повідомляв "Знай.uа", Jerry Heil засмутилася через свою творчість, їй пояснили в чому проблема.

Також "Знай.uа" писав, що заплакана Jerry Heil зібралася покинути Україну.