Берклі Коллінз є прихильницею колективу 30 Seconds to Mars, фронтмен якої всіма відомий Джаред Лето з'явився в торговому центрі, де дівчина і працювала.

Згодом вона поділилася з Інтернетом безліччю відео, в яких розповідала про цю зустріч, про те, що мало не поцілувалася із зіркою, і тусувалася за лаштунками концерту. Під час першої зустрічі Берклі не могла стримати захоплення, тому вигукнула його ім'я щосили, а Джаред Лето не міг проігнорувати це і обернувся.

Джаред Лето, фото: Instagram

Тоді Коллінз поцікавилася у нього, що він робить в тому торговому центрі, а співак відповів - просто намагається повернутися в готель. Згодом дівчина запропонувала підвести його до готелю і знаменитість не зміг відмовити.

"Я дорослий чоловік, це ти повинна боятися, що я тебе викраду", - заявив Джаред Лето, коли він перебував зі своєю фанаткою в одній машині після дивного питання від Коллінз, що буде, якщо вона його викраде.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Джаред Лето, скрін з відео

Поцілунок не відбувся, адже тоді Джаред нахилився за ручкою до підлоги, щоб записати її контакти. Потім на пошту Берклі прийшов лист з VIP-квитками на концерт для неї і її друга. Однак у неї вже були ці квитки, так як друзі виступали на розігріві цього концерту. За лаштунками, після виступу, Джаред підійшов до неї і подруги і запросив в автобус.

Однак після цього дівчина розчарувалася в зустрічі з кумиром, так як Джаред Лето під час спілкування піднімав дуже дивні теми, наприклад, про ілюмінати.

Нагадаємо, Джаред Літо вирішив позбутися "спадщини" Ісуса: фанати не вірять

Як повідомляв "Знай.ua", улюбленець Лесі Никитюк Джаред Лето втратив свою головну гідність: "Сподіваюся, він в хороших руках"

Знай.ua писав, Джаред Літо і "Халк" з Marvel встали на бік білорусів: "Геть авторитарних диктаторів"