Випадкова користувачка мережі показала, що може ховатися в малині, якщо її погано промити під водою.

Детальніше про це користувачка maevexo розповіла на Reddit.

Дівчина розповіла, що вирішила поїсти фрукт і ягід, тому попередньо промила їх під водою і залишила обсихати на серветці. На щастя, вона вирішила почати з фруктів, адже коли вона вже вм'яла цілу вазу, її увагу привернуло якийсь рух на серветці з малиною.

"Я майже закінчила цілу вазу з фруктами, коли помітила якийсь рух",-написала maevexo, прикріпивши відео.

Придивившись уважніше, дівчина помітила, що поруч з ягодами на серветці щось рухається. На перший погляд це можна сплутати з ворсинками від малини, однак, це були не вони. Точно сказати, що це були за жучки неможливо, проте в ягодах зустрічаються сотні подібних паразитів, яких побачити можливо лише під мікроскопом.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Користувачі Мережі написали, що одного миття під краном може бути мало. За словами деяких коментаторів, краще завжди давати ягодам трохи полежати в холодній воді, щоб всі ховаються в них організми спливли назовні. А хтось навіть радив покласти їх в ємність з оцтом.

Малина / скріншот з відео

У той же час фахівці не рекомендують використовувати водні ванни для фруктів і ягід. Замість цього полуницю, малину, вишню та інші можна викласти в друшляк в один шар, промити під краном близько 5 хвилин, після чого робити контрастні ванни, занурюючи їх спочатку в гарячу (не окріп), а потім холодну воду. І так кілька разів.

Нагадаємо, що Львівський супермаркет зловили на бридкій фішці, огидно дивитися: риба "воскресла".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ужгороді в одному з мережевих супермаркетів" Сільпо " покупцеві попався несподіваний морський житель.

Також Знай.uа писав, що харків'янину впарили ковбасу" з лапками "прямо з прилавка:" мишку загорнути?".