Стало відомо про те, що відома співачка і кумир мільйонів Біллі Айліш була помічена під час прогулянки з хлопцем. Фанати вже впізнали його і розповіли, чим він займається.

Днями папараці опублікували спільні фотографії Біллі Айліш з хлопцем. Ним виявився актор-початківець фільмів жахів Метью Тайлер Ворс.

Біллі Айліш з хлопцем, фото: Instagram

Вони прогулялися вулицями міста, не боячись, що їх хтось помітить. Разом з ними була собака дівчини на прізвисько Пеппер. Вони разом вже 12 років.

Біллі Айліш з хлопцем, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Акторові навіть довелося закрити свою сторінку в соціальній мережі Instagram, мабуть фанати почали "роздирати на шматки" актора після цієї новини.

У хлопця там трохи більше 7 тисяч пiдписникiв, і мабуть він не побажав популярності, яка нахлинула б на нього після "злитих" фотографій.

Instagram голлівудського актора, фото: скріншот

Метью Тайлер Ворс є одним із співавторів подкасту-фільму жахів, в якому розповідається історія легендарного монстра, який мешкає в Гріффіт парку. Все це стилізовано під серіал.

Своє особисте життя пара ніяк не коментує, і навряд чи будуть офіційні підтвердження в найближчому майбутньому.

Ще восени минулого року, в одному з інтерв'ю, Біллі Айліш повідомила про те, що має намір зберігати подробиці свого особистого життя в таємниці.

При цьому, варто відзначити, дівчина ні за ким не стежить в соціальній мережі Instagram, на відміну від її потенцiального хлопця, який вже встиг отримати взаємну підписку від мами і брата співачки.

Раніше повідомляли, Біллі Айліш, яка стала блондинкою, здивувала схожістю з Іриною Білик: "виглядаєш наполовину мертвим".

Як повідомляв Знай.ua, "Сором'язлива" Біллі Айліш радикально змінила імідж: Нова Мерлін Монро.

Знай.ua писав, Біллі Айліш переслідує божевільний фанат, чекає біля будинку і шле погрози: "ти помреш!".