У середу, 21 квітня, в Києві на ведучого "Телебачення Торонто" Романа Вінтоніва (Майкл Щур) скоїли напад через зауваження на дорозі.

Журналіст звернувся до людей на самокатах з проханням дотримуватися правил дорожнього руху, а натомість отримав удар в голову і травму очей. Про це Майкл Щур повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, неприємний інцидент стався близько 13:50 - 13:55 на перехресті вулиць Ярославів Вал та Івана Франка. Ведучий "Телебачення Торонто" хотів пропустити людей на самокатах, але у відповідь на зауваження вони розпилили йому в очі газ з балончика і вдарили по голові.

Майкл Щур, фото: youtube

"Я зупинився, щоб пропустити їх. Тому що їхали вони добре так і, як я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув: "Пропускай пішоходів", - розповів Майкл Щур.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Сподіваюся цього "самокатний" дурня знайдуть...", "Майкл, самокати з жпс трекінгом, використання з аутенфікацією, адже налом не заплатити. Якщо знаєш компанії самокатів і є заява у копів, місце і час, то особу встановити 2 хвилини...", - реагують на подію користувачі соцмережі.

Нагадаємо, на ведучого "Телебачення Торонто" Майкла Щура напали кілька десятків "традиційних" хлопців.

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучого "Телебачення Торонто" Майкла Щура несподівано "оточили" Довбні: "Мені так треба".

Також портал Знай.uа писав, що натовп розлючених українських фанатів напав на директора стадіону, били не дивлячись: "Руки тримайте, шоби..."