Онука колишнього президента України Віктора Ющенка - Доменіка показала, як відпочиває на спекотних мальдівських пляжах.

В Інстаграмі 21-річної Доменіки Ющенко, яка раніше брала участь у проєкті "Голос країни", однан не змогла розвернути до себе крісла суддів, з'явилися нові кадри відпочинку на Мальдівських островах.

На знімках дівчина сидить у купальнику на фоні блакитних безкраїх просторів. Доменіка Ющенко також додала кілька фото розкішних місцевих краєвидів.

Доменіка Ющенко, instagram.com/domenika_yushchenko

Пост Доменіки Ющенко, instagram.com/domenika_yushchenko

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Рай на землі 🌍🐬🐚", - підписала підбірку знімків дівчина.

"Бомба 🔥🔥🔥😍😍", "⚡️⚡️⚡️👌😀", "Рай на землі, а ти у цьому раю янгол 😍💙👼🏼", "😍😍😍😍", - пишуть у коментарях підписники Доменіки Ющенко.

Нагадаємо, 21-річна онука колишнього президента Віктора Ющенка довго не показувалася на публіці. Проте її поява викликала здивування - зі звичайнісінького підлітка Доменіка перетворилася у гламурну світську левицю із пухкими губами.

Нагадаємо, як виглядала онука Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Як повідомляв портал "Знай.ua", внучка Ющенка Доменіка покинула Україну після поразки на шоу "Голос країни". Світська левиця показала кадри з райського острова

Також "Знай.ua" писав, внучка Ющенка Доменіка знову вдарилася в зміни: тепер не пекуча блондинка. Дівчина вразила шанувальників новими знімками