Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, показала кілька яскравих фото з відпочинку, відправившись на канікули в теплі краї.

Так, 63-річна Людмила Балан виставила сонячний кадр, насолоджуючись погодою в білосніжній альтанці на території готелю, прмирявши ніжно-рожеве міні-плаття в горошок, доповнивши весняний образ сонцезахисними окулярами з ліловими лінзами і масивними кросівками. Красуня блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, посміхаючись на камеру.

Зірка процитувала слова молдавської пісні Крістіана Буніка "Bună dimineața", яка дослівно перекладається як "Доброго ранку", закликаючи цінувати кожен день.

Фолловери засипали Людмилу компліментами: "Красуня 😍😍😍", "Спасибі, що даруєте нам частинку тепла і літа😍", "красуня красива 🤍", "Нарешті ви стали часто з'являтися💜 Ми всі дуже за васи сумували і дуже раді, що ви знову з нами😍 Було б чудово, якби й Дан з Тіною так часто з'являлися, а то ми сумуємо за ним шалено😢💜", "18 років!!!!🔥 🔥 🔥віку немає!!!", "Це Тіна через років 30)) 🔥 🔥 🔥 ну мама Люда красуня як завжди у нас😍 😍".

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату