Прес-служба ООС на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася надихаючим відеороликом, який був записаний українськими воїнами на Донбасі.

Спочатку на передньому плані знаходиться один з наших захисників, який коментує те, що відбувається останні дні на фронті. Чоловік зазначає, що було помічено рух піхоти противника, а також те, що путінські окупанти проводять інженерні роботи та обладнання своїх позицій.

"Всі готові захищати свою державу Україну", - каже воїн ЗСУ.

Після чого була показана нарізка кадрів з Донбасу: як наші військовослужбовці переміщаються по траншеях, стежать за рухами з боку противника і їздять на танках.

"Спасибі!!! Повертайтеся живими і здоровими!!", "Спасибі вам, рідні наші, наші найкращі!!!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

22 квітня стало відомо, за словами міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу, що їх поставлені завдання вже були досягнуті, тому вони прийняли рішення завершити перевірочні заходи біля України і поступово повертати військові сили до пункту постійної дислокації.

Нагадаємо, Зеленський підписав новий військовий закон - забрати на фронт зможуть навіть без мобілізації

Як повідомляв "Знай.ua", Росія відведе війська від кордонів України-Шойгу

Знай.ua писав, троє козаків однієї крові стали на захист покаліченою путінською Ордою України: "Брати і побратими по зброї"