У четвер, 22 квітня, в Луганській області сталася надзвичайна пожежа. Про це повідомила пресслужба штабу Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Пожежа сталася в районі ООС, в місті Рубіжне, на території однієї з військових частин. Уточнюється, що загорівся бензобак автомобіля. Потім вогонь перекинувся на чотири бензовози.

Пожежа на Луганщині, фото штаб ООС

Внаслідок пожежі постраждав військовослужбовець ЗС України, стан здоров'я – задовільний. Пораненого бійця доставили в лікарню в місті Кремінна.

За даними штабу ООС, до ліквідації пожежі було залучено особовий склад і техніка Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На даний час пожежу ліквідовано, причини загоряння встановлюються військовими.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Раніше ми писали про те, що командувач Національної гвардії відвідав район проведення операції Об'єднаних сил та переконався у готовності підрозділів Нацгвардії, які здійснюють протидесантну оборону узбережжя Азовського моря.

Нагадаємо, українські розвідники відпрацювали засоби ураження на найвищому рівні. В оперативно-тактичному угрупованні "Схід" відбулися інструкторсько-методичні заняття з особливостей роботи розвідувального вогневого комплексу.

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ потрапили під град вогню окупантів на Донбасі: ворог не боїться нічого.

Також портал Знай.uа писав, що у прифронтовій Авдіївці підняли український прапор: "Скоро на нашій землі запанує мир".