Тетяна Литвинова найбільш популярна українцям завдяки участі в реаліті-шоу "МастерШеф", яке виходить на телеканалі "СТБ" з 2011 року.
"Дуже знадобилося вміння справлятися зі стресом... Додаю фото приготованих страв. Перші три це мої: 1. Закуска. Курча фаршироване зморшками з весняними овочами і соусом "вітело тонато". 2. Основне блюдо. Равіолло з витікаючим жовтком, рікоттою, шпинатом і копченим лососем. 3. Десерт. Полунична меренга з ванільним кремом, тар-таром з полуниці, сорбетом з щавлю і хрустким шаром", - написала Тетяна Литвинова.
А ось шеф-кухар Ümit Çelikkaya, за її словами, приготував на десерт Тірамісу, на основне - камбалу на пару, а на закуску - лосось.
"Я намагалася представити Україну з честю. Сподіваюся, вийшло☺️", - підсумувала жінка.
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
Нагадаємо, ідеальний сімейний рецепт паски до Великодня 2021 від Тетяни Литвинової з "МастерШеф"
Як повідомляв "Знай.ua", Тетяна Литвинова з "МастерШеф" показала, як зацукрувати квіти для паски на Великдень
Знай.ua писав, Тетяна Литвинова розповіла, чим годують кращі готелі Туреччини: "Головне не помилитися"