Дружину принца Гарі колишню американську акторку Меган Маркл вперше після її повернення в США застали на вулиці під час прогулянки.

Слід зауважити, на фотографіях, зроблених папараці Меган Маркл виглядає як типова американська мамочка. Дружина внука британської королеви Єлизавети II на прогулянку з сином Арчі одяглася максимально просто і комфортно. Про це пише Page Six.

На Меган Маркл були розтягнуті джинси, вона несла кілька рюкзаків. Та найбільше привертає увагу те, що вагітна дружина принца Гаррі, у якої вже досить великий живіт, несла на руках їхнього сина. Варто зауважити, що у такому вигляді у Лондоні її малоймовірно, що б побачили.

Меган Маркл з сином, pagesix.com

Меган Маркл одягла сині джинси, чорну футболку, сірий плащ в стилі мілітарі, туфлі на плоскій підошві з гострим носком і чорну маску для обличчя. На руці у неї висіла дитяча сумка-ланчбокс. Ще один рюкзак був на плечах малюка Арчі.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Дружину принца Гаррі Меган Маркл помітили під час прогулянки з сином Арчі в Лос-Анджелесі наступного дня після повернення її чоловіка з Великобританії. Принц Гаррі саме повернувся з похорону свого дідуся принца Філіпа, який помер у 99-річному віці, не доживши зовсім трохи до 100-річного ювілею.

Меган Маркл з сином, pagesix.com

Нагадаємо, відповіді для Меган і Гаррі не буде? Траур по принцу Філіпу затьмарив плани Вільяма і Кейт. Герцогу Единбурзькому цьогоріч могло б виповнитися 100 років

Як повідомляв портал "Знай.ua", королева Єлизавета II звернулася до народу після похорону: "Ми глибоко зворушені". Її Величність порушила мовчання заради світлого свята

Також "Знай.ua" писав, у Великобританії пройшов похорон принца Філіпа: члени королівської сім'ї порушили традиції заради Гаррі. Члени королівської сім'ї прийшли на похорон принца Філіпа без Меган Маркл