Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який потрапив до престижного рейтингу 50 людей, що змінюють майбутнє світової гастрономії, поділився рецептом, який виручить багатьох.

На своїй сторінці в Інстаграмі Євген Клопотенко показав, як приготувати "їжу з розряду того, що завалялося, і ви задовбалися те їсти у звичній формі".

"Обмалюємо ситуацію з куркою. Ви її приготували. Ніжки та крильця з'їли. Філе залишилося, бо воно сухе та швидко набридає. Рішення: треба фігачити пасту. Для цього треба, щоб у вас завжди була під рукою база з сиру, чилі та оливок. Бо якщо у вас в холодильнику немає сиру, чилі і оливок для «про всяк випадок», то я не розумію, навіщо так жити. Це нераціонально та згубно. Бо те комбо прокачає будь-яку їжу на левел повище. От тупо від гречкі до яєчні.", - написав він. Євген Клопотенко

Пост Євгена Клопотенка, instagram.com/klopotenko

Пост Євгена Клопотенка, instagram.com/klopotenko

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Здавалося б, звичайнісінькі макарони. Але завдяки способу приготування від Євгена Клопотенка ця проста страва матиме дійсно божественний смак. Щоб приготувати її необхідно спершу відварити макарони. Далі на сковорідці обсмажити оливки з чилі та куркою та додати сир і трохи води від пасти. Вкінці все змішати і додати чорний перець.

"У мене з сиру - Тенеро Томатний. Це мегатанучий сир з сушеними томатами. Він тягнеться і такий дуже о-ля-ля. Соусний сир. Макарони можете юзати будь-які. У мене фузілі. Пасту варите, оливки з чилі та куркою обсмажуєте, змішуєте, кидаєте сир. Можна трохи води від пасти, щоб було соковитіше. Я таку легку соусність обожнюю. Чорний перець. Все. Цьом.", - поділився Євген Клопотенко. Євген Клопотенко

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів про найсмачніші паски на Великдень: "Рве дах". Євген Клопотенко розповів про приготування до Великодня

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко потрапив до престижного світового рейтингу: "Це мрія кожного". Український кулінар зізнався, що це була його мрія

Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко нагодував американців бджолами: "Вони охриніли". Відомий український кулінар побував у Нью-Йорку