Відомий український музикант і співак, якого багато хто впізнає за хітами "Киянка" і "Мій номер 245", шансоньє Гарік Кричевський не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 13 тисяч осіб.

Дуже багато фотографій і відео пов'язані з його творчою діяльністю, зі сценою. І сьогоднішній день не виняток, адже зараз Гарік Кричевський виставив знімок, на якому поруч з ним стоїть його дочка - Вікторія. Як заявляє сам виконавець, дівчина разом з ним знаходиться на сцені з п'яти років.

"Моя улюблена співачка, зі мною на сцені з п'яти років😍 #гаріккричевський #вікакричевская", - написав Гарік Кричевський у підписі до публікації.

"У цієї співачки чарівний і дуже приємний голос. Не хочу нічого поганого сказати про Голіцину, але у Вікі набагато приємніше тональність. Якщо є вибір у спільних піснях, то Віка тут поза конкуренцією. А взагалі спасибі вам за хороші пісні. Ні. Не так. За дуже хороші 🥰", "Удачі і творчих успіхів 💋 💋 💋 ", - написали деякі користувачі в коментарях.

Ще в лютому, 4 числа, чоловік зазначив, що його дочці Віке виповнилося 24 роки.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, цінитель "киянок" Кричевський скористався карантином і поніс творчість у маси - "Ви не сильно сумуєте"

Як повідомляв "Знай.ua", "Схоже, всіх нас грамотно е**ут": Гарік Кричевський вирішив злякати коронавірус піснею 18+

Знай.ua писав, головне за ніч: прощання "Холостяка", загибель підозрюваного у справі Маші Борисової і крик про допомогу від Свєти Лободи