Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз же виконавиця продовжує фотографуватися зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко, який вирішив їй зробити сюрприз і прилетіти до Мексики. Вона виставила три знімки і заговорила про те, що любов виступає для неї найкращим макіяжем. Адже Каменських світиться від щастя поруч з коханим.

"Love is my best makeup💛", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

"Коли продовження Мексики??? 😍😍😍", "Красиві 😍", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ви надзвичайні💎✨", "Потап, мабуть не хотів фотографуватися😂", "Настя взагалі красуня!", "Що може бути краще засмаги😍", "Чітко сказано 🔥 🔥 любов краща прикраса, очі горять, посмішка до вух 🔥🔥❤️ а ще мені здається у дівчини очі запалюються коли вона себе самореалізує, знаходить улюблену справу!", "Ех, нам так запросто капелюх не надіти...❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап знайшов розвагу на роботі, поки Насті Каменських немає поруч: "Про таку як ти мріяв..."

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських вирішила заробити на фанатах: "Встигніть схопити"

Знай.ua писав, Потап затіяв експеримент без Каменських, але з хлопцями: "Створили свій світ". І анонсував, що всі подробиці дізнаються днями ті, що буде уважно стежити за новинами.