Прима-балерина Національної опери України, одна з суддів проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар нещодавно разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим прибули на Шрі-Ланку на відпочинок.

А зараз знаменитість вирішила поділиться черговим відеороликом з відпустки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, артистка стоїть на пляжі обличчям до води і намагається "зловити" хвилю, яка розбивається об камінь.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Але якщо хочеш піти, будь обережний ...",- написала балерина.

"Оооо) неймовірно😍 😍 😍 😍", " офігенно!!! ❤ ️ ❤️❤ ️ Катя, Богиня!!!", "Можна переглядати нескінченно", "Ну що це за красуня 🔥 очей не відвести🔥 🔥 🔥", "ви - як чарівниця, яка велить хвилями🔥", "вау ВАУ ВАУ ві богиня красуня", " як красиво🔥 🔥 🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катерину Кухар прогнав з пляжу "великий бос": "зрозуміли, що бігаємо ми дуже швидко". Катерині Кухар і Олександру Стоянову довелося забирати ноги з пляжу Шрі-Ланки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Шрі-Ланка зустріла Катерину Кухар дикими пригодами: буйволи на пляжі, отруйна змія і злодійство. У січні знаменитість відпочивала на Мальдівах, на порозі до сорокаріччя. А зараз поділилася кількома Stories, в яких розповіла про шалені пригоди на новому відпочинку, в заповіднику Яла на Шрі-Ланці.

Також «Знай.иа " писав, що Катерина Кухар у бікіні зустріла другий Новий рік у райському куточку: "Замість ялинки...". Артистка влаштувала пікантну фотосесію в білосніжному Бікіні на пляжі, насолоджуючись не тільки блакитною водою, але і незабутніми пейзажами з джунглями і рожевими заходами сонця.