Українцям розповіли про те, як найближчим часом повинні змінитися ціни на найбільш ходові продукти в супермаркетах і ринках. Йдеться про яйця, масло і цукор.

Експерти прогнозують, що ціни на ці товари повинні знизитися найближчим часом. Найімовірніше, якщо вірити словам економіста Володимира Власюка, трапиться це вже після Великодня.

Супермаркет, фото: Facebook

Він говорить про те, що всього за тиждень до Великодня ціни на продукти не будуть рости, як раніше. Експерт вважає, що в країні відсутні об'єктивні причини, через які продукти повинні значно дорожчати.

В ефірі телеканалу "Україна 24" він повідомив, що: "На собівартість впливають, наприклад, ціни на бензин. Вони зросли з початку року десь на 8%. Впливає ціна електроенергії, впливає ціна таких ключових компонентів, як пшениця. Вона з початку року зросла незначно. А ціни на продукти харчування зросли сильно".

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

В Україні просто штучно підвищують ціни, а контролюючим органам абсолютно немає до цієї справи, як вважає експерт.

Супермаркет / скріншот з відео

Знизиться після Великодня ціни на соняшникову олію, цукор, а також яйця. Також, у міру своєї появи на ринку будуть знижуватися ціни на овочі.

Раніше експерти розповідали про стрімке подорожчання масла і цукру. За пару місяців ціни в магазинах на дані продукти стали вище на 48 і 68%.

Нагадаємо, раніше Бетонні кругляки та монтажний скотч: українцям показали, які "делікатеси" продають у магазинах замість звичайного хліба

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ціни на продукти в Україні вищі за європейські: українці вимагають вжити заходів.

Також "Знай.ua" писав, що В Україні подорожчали гречка, масло і яйця, і це не межа: що буде з цінами на головні продукти.