Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Весь світ 26 квітня 2021 року відзначає 35-річну річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС і Потап теж знайшов, що сказати до цієї важкої дати. Олексій зазначив, що дуже добре пам'ятає той день і тиждень, будучи дітьми і нічого не знаючи про подію. Музикант зізнався, що завжди мріяв написати різножанрову пісню про цю трагедію з багатьма іншими виконавцями.
І це сталося, буквально пару тижнів тому. Потапенко заявив, що йому надійшла пропозиція. Згодом текст був готовий дуже швидко, адже був написаний від душі.

"Зі мною працювали творча сімейна пара Кагарликів і наші хлопці з @mozgistudios Рома Непомящий і Діма Степанов, коли почали розсилати артистам, Аліна Паш сказала, що напише свій реп і вона ввечері вже вислала свій шматочок. Взагалі велике спасибі всім артистам, які знайшли час, силу і дух записати цю непросту композицію. Це і Сергій Бабкін, Надя Дорофєєва, Тарас Тополя, Юля Саніна, Позитив і дядько Вадя і ми встигли зробити "Вальс 86", щоб пам'ятали...", - заявив Олексій Потапенко.

Нагадаємо, дружина Чорнобильського ліквідатора Ігнатенко розповіла про пережите після смерті чоловіка: "Дитину відразу забрали"

Як повідомляв "Знай.ua", українці йшли на паради, поки в Чорнобилі вирував ядерний кошмар: архівні кадри 35 років тому

Знай.ua писав, Леся Нікітюк гірко згадала про трагедію на Чорнобильській АЕС: "Забрала життя..."

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще