Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

І зараз знаменитість сама вирішила заговорити про важкі моменти, які можуть статися в кінопроцесі. Першим з них Ксенія згадала драматичні сцени, що вимагають від актора страждання, сльози і відповідний стан. Їй потрібно гарненько попрацювати над собою, щоб домогтися потрібних відчуттів і викликати правильні мотиви для страждань.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Бо ховати близьких людей по 15 дублів і в цілому переживати різні трагічні події з проекту в проект можна збожеволіти. Звичайно все це можна виконувати технічно, але для таких справ ще придумані і коучі, які працюють з артистом перед початком знімального процесу. І дістають з нього те, що йому корисно прожити і виплакати. І що не змаже межі реальності і не зацикить свідомість на цьому негативі, залучаючи подібне в життя!", - заявила Ксенія Мішина.

"Холостячка" вважає, що для подібного просто необхідно вивчати психологію кожній людині, яка бажає стати або вже є артистом. Також мова йде про духовний світ і вміння розбирати себе по шматочках.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина розчулила ніжностями з Олександром Еллертом: "Як школярі"

Як повідомляв "Знай.ua", життя "Холостячки" Ксенії Мішиної виявилося чужою грою: "Спостерігати..."

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина продовжує натякати на розставання з Олександром Еллертом