Стало відомо про страшний інцидент у Польщі. Так, під час застілля один український заробітчанин відкусив вухо співмешканцю. Це сталося в селі Лелице, Серпецький повіт, Мазовецьке воєводство.

Українці, які працювали в одній фірмі та проживали в одному будинку, разом вживали спиртні напої. Потім між чоловіками виник конфлікт, під час якого 36-річний заробітчанин відкусив 33-річному земляку шматок правого вуха. Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

Після цього співмешканці заспокоїлися, помирилися і продовжили пиятику. У потерпілого місце укусу почало кровоточити, тому довелося терміново викликати "швидку". Лікарі госпіталізували українця.

люди в Польщі, скріншот з відео

Наступного дня поліція відвідала місце їхньої роботи, де до обіду чоловік не зміг протверезіти і мав 1,5 проміле в крові. Згодом українцю пред'явили звинувачення в нанесенні серйозної шкоди здоров'ю. За рішенням суду, заробітчанина узято під тимчасовий арешт.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, 43-річний українець, який прилетів до Польщі з Києва, виявився інфікованим коронавірусом. Чоловіка відправили в спецбудинок для проходження самоізоляції. Там чоловік постійно шумів і намагався втекти.

Як повідомляв портал Знай.uа, 30-річний українець їдучи додому з Польщі трагічно загинув. Наразі обставини смерті невідомі, тому небайдужих просять повідомити будь-яку інформацію.

Також портал Знай.uа писав, що у Міністерстві юстиції України розповіли про те, які обов'язки і права у трудових мігрантів.