З сусідньої Російської Федерації, для всіх любителів радянської класики кіно, прийшли доволі тривожні новини. Так, заслужену артистку РРФСР Світлану Світличну було госпіталізовано до клінічної лікарні імені С. С. Юдіна.
За інформацією російських журналістів, медики поставили діагноз - інсульт. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських видань.

Світлана Світлична, скріншот: YouTube

"Світлана знаходиться в столичній лікарні імені Юдіна. Артистку доставили в клініку з підозрою на інсульт", - повідомило джерело журналістів в медустанові.

Для тих, хто може не впізнав акторку, вона виконувала роль рокової красуні в радянській класиці комедії "Діамантова рука", де головну роль грав Юрій Нікулін.
Варто також нагадати нашим читачам, що Світлана Світлична народилася в 1940 році в Ленінакані в сім'ї військового. У 1958-му вступила до ВДІКу, курс Михайла Ромма. Дебют в кіно - в 1959-му, в першій картині Михайла Каліка "Колыбельная".
Далі: "Застава Ильича", "Новые приключения неуловимых", "Семнадцать мгновений весны", "Место встречи изменить нельзя", радянський горор про отарків (людей-ведмедів) "День гнева".
Раніше повідомляли, український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі.
Як повідомляв Знай.uа, п'яна медсестра погрожувала відправити в морг живу пацієнтку, бабуся пролежала в коридорі всю ніч.
Знай.uа писав, дружина довела киянина до п'яних сліз, благав копів забрати до себе: "Вона мені ребра зламає!".