Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, побувавши на церемонії нагородження "Cosmopolitan Man Awards", позуючи на темному тлі. Так, артистка приміряла досить незвичайний образ, що складається з бежевого топа з "гострими" плечима, шкіряних облягаючих штанів із завищеною талією, а також босоніжок на підборах.

Зірка доповнила вбрання клатчем, зачіскою з довгим нарощеним волоссям у високому хвості, вечірнім макіяжем з акцентом на очах і аксесуарами у вигляді сережок-кілець, блиснувши стрункою фігурою. Красуня ніжно посміхалася на камеру, проте далеко не всім фанатам припав до душі стиль Кароліни.

"Cosmopolitan Man Awards 💥"

Фолловери не пройшли повз: "Жахлива кофта..просто жахлива","у цьому вбранні як "Горбань""....красу, звичайно, нічим не зіпсуєш", "не назвав би це фото вдалим"," незручний верх, що опускає плечі до сутулості🤔", " накачала обличчя! Шкода Вашої краси. Тепер як всі, роздута.", "А де шия??? 😮 😂 😂 😂 ", "Лорак при твоєму зрості і короткій шиї залиш цей образ Решетовій ІІІ годі колоти обличчя((((".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.