Брат принцеси Діани Чарльз Спенсер опублікував рідкісний знімок леді Діани і гортав галерею фото. Раритетне фото з'явилося на його сторінці в Twitter.

На знімку Принцеса Діана і Чарльз йдуть по вулиці. Вони виглядають щасливо і невимушено. Хоча на той момент підвищена увага преси ще подобалося дівчині.

"Це був кінець 1980 року, мені було 16, і моя сестра забирала мене з коледжу на обід. За нею стежили 12 автомобілів і 1 мотоцикл. Чесно кажучи, цього достатньо, щоб будь-який підліток мав такий же зарозумілий вигляд, як Морріссі", - написав Чарльз, маючи на увазі лідера групи The Smith's.

Принцеса Діана, фото: Twitter

Нагадаємо, стало відомо про те, що принцесу Діану змусили дати своє фатальне інтерв'ю. Зробили це за допомогою фальшивої довідки про аборт.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Таким чином повідомляється, що слідом за інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, в королівській родині на слуху новий скандал. Мова пішла про інтерв'ю принцеси Діани, яке вона записала ще в 1995 році для BBC.

Як з'ясувалося, журналіст Мартін Башир показав жінці фальшиву довідку про аборт, який нібито зробила Няня-сім'ї Тіггі Легг-Бурк, завагітнівши від принца Чарльза. Це привело принцесу Діану в жах, і вона все ж погодилася розповісти про крах їхнього шлюбу.

Раніше ми повідомляли, про расизм до Меган Маркл знімуть фільм, дружину принца Гаррі майже довели до самогубства.

Як повідомляв "Знай.uа", як принцесу Діану обманом затягли на фатальне інтерв'ю, фальшива довідка про аборт няні і банківські виписки.

Також "Знай.uа" писав, що архівне фото принца Філіпа розвіяли чутки про спорідненість принца Гаррі.