Українська телеведуча, співачка і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", любить ділитися з багатомільйонною армією шанувальників публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 30-річна телезірка розмістила на своїй сторінці в соцмережі свіжий пост, попередивши підписників про шахраїв, які представляються її менеджерами і пропонують рекламу.

"Дорогі друзі! Зараз почастішали випадки, коли шахраї все частіше створюють неіснуючі акаунти в телеграм, діючи типу від імені менеджерів різних артистів, і пропонують рекламу в моєму акаунті по акції за 20 000 рублів. Надсилають статистики мого аккаунта для доказів, бравірують іменами і створюють "ліві" листування. Ніколи! Ні я, ні мої менеджери не пропонують нікому самі рекламу.

Регіна Тодоренко / фото: Instagram

Всі повідомлення на цю тему з будь-яких номерів – це шахраї. Будь ласка, завжди перевіряйте офіційні контакти тут в шапці мого профілю Інстаграмм. Якщо вам пишуть від мого імені, або від імені мого менеджменту, і ви хоч в чомусь сумніваєтеся – просто зателефонуйте за номером, що в шапці профілю. Бережіть, будь ласка, свої нерви, а головне свої гроші!" - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко налякала станом здоров'я: "Здала тест".

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко запросила додому відразу трьох чоловіків: "Багатство, Любов і Здоров'я".

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко розкрила, як скинула 20 кг після пологів: "Щоранку..."