Відома українська співачка, а також переможниця шоу "Маска" Злата Огневич, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч шанувальників.

Цього разу красуня поділилася свіжими кадрами з нової фотосесії, на яких позує в кінному клубі.

Злата кардинально змінила імідж і знову перетворилася на пекучу брюнетку. Дівчина вирішувала приміряти ковбойський образ. Так, на співачці нюдовая кофта з гудзиками, такого ж кольору чобітки на підборах і біла трьохярусна спідниця. В якості акссесуара - темно-зелений ковбойський капелюшок.

"Вечір тихо догорає.... 🤍
Мене надихає ця весна, хвилі авантюризму розливаються в повітрі!
А що вас надихає?",- запитала у шанувальників Злата.

"Перлина нашої естради🔥", "Весна, природа, люди, різні емоційні стани. Чудесний образ!!", "Супер файна, найкрасивіша в Українському шоубізі!!!👏 👏 ", "Надихаєте ви, своєю творчістю ❤ ️Злато, яка ви гарна дівчина❤️", "мене надихають почуття...", "Злата, ох...красуня" ," а ремінець не зайвий? Ніжна тигриця!", "Злата, як я хочу, щоб ви стали новою Холостячкою 😍 Тримаю кулачки за вас! ❤ ️ ", "Файна дуже...гарна", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злата Огневич перетворилася на фатальну брюнетку в ковбойському капелюсі, українці в захваті:"ви прекрасні". Дівчина показала нові фото і розповіла про свій настрій

Як повідомляє портал «Знай.иа» Злата Огневич розповіла, як недбалість лікарів могла зіпсувати їй кар'єру: допомогла підтримка мами. Огневич розповіла, як лікарська помилка ледь не закінчила її кар'єру.

Також «Знай.иа " писав, що Від зміни іміджу до перемоги на "масці": яку трансформацію пережила Злата Огневич за 8 років. На офіційній сторінці шоу" Зірковий шлях " в Instagram з'явився яскравий колаж-порівняння, на якому помістили фотографії Злати Огневич на зорі її кар'єри і зараз.