Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася з Мальдівських островів до Москви, де встигла відвідати відразу кілька церемоній нагородження російських премій.

Кароліна опублікувала в соцмережі свіжу фотографію, на якій вона позує в бежевому класичному пальто, обтягуючій міні-сукні та блискучих босоніжках на підборах. Елегантний образ Ані Лорак доповнила красивою укладкою, природним макіяжем і золотими прикрасами.

"Найвища ступінь людської мудрості – це вміння зберігати спокій розуму в будь-яких обставинах. Вершини притягують блискавку ⚡️", - підписала знімок артистка.

Ані Лорак, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Шикарна😍", "Волосся 😍😍😍", "Як незрівнянно 😍😍😍", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак "забула" надягнути білизну під сукню і показала більше: "Вже без трусів".

Нагадаємо, Ані Лорак оголила на Мальдівах стрункі ніжки: "Пора прийняти вітамін".

Як повідомляв портал Знай.uа, Валерій Меладзе відповів на чутки про стосунки Ані Лорак з братом Костянтином: "Який негідник це придумав".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак згадала, як її колишній чоловік виправдовував публічну зраду: "Я думав, що це ти".