Новою героїнею романтичного проекту" Холостячка " стала українська співачка Злата Огневич. Артистка вважає за краще тримати особисте життя під замком, але в різних інтерв'ю трохи розкривала подробиці своїх відносин.

Злата Огневич в недавньому інтерв'ю зізналася, що з колишнім у неї були пристрасні стосунки, навіть доходило до биття тарілок. Однак він не хотів розвиватися і вона прийняла рішення розлучитися.

"Однією з причин розриву відносин з моїм колишнім хлопцем стало те, що він не хотів розвиватися. У той час як я люблю вчитися новому, мені все цікаво. Я побачила, що він десь застряг сам і тягне вниз мене. Крім того, у нас були дуже бурхливі сварки: ми били тарілки, кидалися один в одного пакетами молока. Звичайно, коли я зараз це згадую, мені стає смішно. Але насправді ми жили, як якась Італійська сім'я. Так, можливо, в кіно це виглядає шалено сексуально, але в реальному житті все зовсім по-іншому. Я зрозуміла, що мені це не приносить задоволення. Більш того, один раз він навіть підняв на мене руку... Це був лише один раз. Мабуть, я вже довела його до білого розжарення. Але я зрозуміла, що якщо це сталося одного разу, то це може повторитися. Це поставило крапку в наших відносинах", - стверджує дівчина.

Злата Огневич, фото: Instagram

Злата колись зустрічалася з українським націоналістом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

він (колишній хлопець.- прима. ред.) складається в одній з військово-патріотичних націоналістичних організацій, давно вивчає військову справу і регулярно їздить у відрядження на фронт – тренувати бійців добровольчих підрозділів. Ми з ним познайомилися роки три тому в Таїланді, де він тоді працював за контрактом. У нього багато різних спеціальностей, в тому числі він висококласний менеджер. Я приїхала в Таїланд відпочивати, а він представляв приймаючу сторону. Ми відразу сподобалися один одному. Спочатку новий знайомий не підозрював, хто я така, оскільки український шоу-бізнес його абсолютно не цікавить - він слухає західний і російський альтернативний рок. Але хтось із його колег мене впізнав, дав посилання на мої кліпи на YouTube. У той момент він навіть хотів припинити відносини зі мною, тому що вважав співаків і акторів примхливими, зарозумілими і порожніми. Його фірма організовувала відпочинок знаменитостей, і траплялося, вони вели себе не кращим чином. Але симпатія до мене восторжествувала над упередженням", - каже дівчина.

Злата Огневич, фото: Instagram

Раніше ми повідомляли, Злата Огневич засвітилася зі справжнім жеребцем, Шанувальники не пройшли повз.

Як повідомляв "Знай.uа", співачка Злата Огневич-Нова "Холостячка" України: прем'єра вже восени.

Також "Знай.uа" писав, що українці виступили проти нової "Холостячки" Злати Огневич.