Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Клієнти відзначають не тільки блокування карт, але і збої в роботі, а деякі і зовсім звинувачують фінустанову у зливі даних.

Цього разу українці скаржаться на те, що в банку видали шахраям особисті дані клієнта і на українку намагаються оформити кредити. Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

Клієнтка розповіла, як їй почали надходити підозрілі дзвінки і виявилося, що шахраї знають всі її особисті дані і намагаються взяти на них кредити.

При цьому ніяких офіційних підтверджень цьому немає, тому і поліція не може вжити дій.

"Не так давно почали приходити мені підозрілі дзвінки з БКІ (бюро Кредитних Історій), що на мене намагаються оформити кредит. Прям всі мої дані є і ось на них оформляють. Я написала заяву, але по ньому ніхто нічого не робить і довелося взяти ініціативу в свої руки. Покопавшись в Інтернеті натрапила на бот очей бога, там можна дізнатися які дані злиті. І відразу пишуть звідки саме взяті ці дані. Заплативши за місяць гривень 100 або близько того відкриваю і бачу, що приват злив взагалі все: ІПН, серію номер паспорта, фінансовий номер. ДО РЕЧІ злив не тільки приват, а ще й Нова Пошта (номер телефону) і дрфо ще ІПН (але приват злив і ІПН і телефон і взагалі все, прописку, всі разом). Поліція звичайно бот не зрозуміла як доказ, але тепер не знаю що зробити. У паспортному сказали все одно вони паспортні дані банку передають, зіллють і Новий. Зовсім я цього не очікувала звичайно. Розчарована", - пише Українка.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше ми повідомляли, "ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.