В Україні 200 суддів, тоді як у США всього 9 суддів Верховного Суду. Це питання на своєму Telegram- канал підняв генерал-майор податкової поліції України Юрій Атаманюк.

Він вважає, що оптимальним рішенням для турботи про Україну і українців буде ліквідація Верховного і Конституційного судів, які, на думку Отаманюка, себе дискредитували.

"У найбагатшій країні світу США-9 суддів Верховного Суду. В Україні-200, плюс 18 у Конституційному суді.Середня пенсія-3,7 тис. грн. Середня пенсія суддів-більше 77 тис. грн. Березневе підвищення пенсій для звичайних людей склало в середньому 200 грн., для суддів-9,5 тис.грн. Якщо дбати про Україну та українців, то рішення на поверхні: ліквідувати, що дискредитували себе Конституційний і Верховний суди України зі створенням на базі їх Верховного Суду у складі 9 суддів. І за таким принципом переглянути всю адміністративну систему держ управління. Скорочення держ органів з дублюючими функціями, скорочення чиновників і зменшення регуляторних інструментів", - пише Атаманюк.

Пенсіонери, фото: скріншот з відео

Він зазначив, що також ми прийняли бюджет цього року з рекордним дефіцитом близько 250 млрд грн.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Яким чином можна перекривати це? Можна перекривати тільки якщо працює економіка, і за рахунок роботи економіки збільшуються податкові надходження. Що ми не бачимо, на жаль. Ніхто економікою не займається... обіцяли нам зростання економіки України цього року в районі 4,6%. Що ми маємо - за фактом, за результатами перших двох місяців ми маємо падіння 2,8%", - додав Атаманюк.

Раніше ми повідомляли, Атаманюк заявив, що країни Перської затоки – це найбільше джерело фінансування нашого сільського господарства.

Як повідомляв "Знай.uа", Отаманюк запитав у чиновників, чи хочуть вони жити в такій Україні, яку самі створили.

Також "Знай.uа" писав, що Можна перекривати тільки якщо працює економіка, - Отаманюк розповів, як Україні розплатитися з боргами.