У відомого українського артиста й ексучасника гурту "Время и Стекло" Олексія Завгороднього (Позитива) останнім часом відбулося чимало вагомих змін у житті.

Олексій Завгородній розлучився зі своєю дружиною Анною Андрійчук після 13 років шлюбу. А також заявив що готується до сольної кар'єри.

Проте днями Позитив здивував ще однією новиною. Він знявся у кліпі молодої української співачки та акторки Анни Трінчер. Анна Трінчер є учасницею другого сезону "Голос. Діти" та суперфіналісткою восьмого сезону "Голос країни". Та найбільше її знають за роллю у популярному серіалі "Школа".

Позитив і Анна Трінчер, скріншот з кліпу

У новому кліпі Анна Трінчер постала в образі закоханої дівчинки, яка фанатіє від Позитива. У її кімнаті повсюди розклеєні його фотографії. Дівчина з нетерпінням чекає зустрічі зі своїм кумиром.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Трек "Kiss" - це головний сингл з майбутнього альбому співачки, прем'єра якого відбудеться 21 травня. "У позитиву настільки закінчилася робота, що він знявся в кліпі ані Трінчер.", - реагують у Мережі на нову діяльність Позитива.

Скріншот: Телеграм

Нагадаємо, Позитив з "Время и стекло" після розлучення став схожий на інопланетянина. Олексій Завгородній ошелешив різкою зміною іміджу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Позитив розлучився після 13 років кохання: колишня дружина викинула обручку. Анна Андрійчук офіційно повідомила про розлучення у своєму Instagram

Також "Знай.ua" писав, Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої. Артист розповів про те, що планує зробити в майбутньому