Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать понад 560 тисяч осіб, вирішив поділитися рецептом курки з картоплею до Великодня. Євген зазначив, що не потрібно практично нічого робити, а блюдо в будь-якому випадку буде дуже смачним. Потрібно просто повірити йому.
Картопля слід приготувати у величезній кількості вершкового масла. Береться чотири або п'ять штук, а також 75 грам вершкового масла, часник і сіль. Картоплю потрібно запекти і вийде дуже смачно. Курку ж слід обмазати спеціями, маслом, засунути всередину чебрець і поставити її на банку, заповнену пивом.
"Пояснюю, в чому прикол. Пиво буде випаровуватися і просочувати своїм хмільним смаком курку. А ще це плюс мільйон до ніжності і соковитості. Ну, і вологе дихання пива краще активує чебрець. Ви просто розтанете, як та шоколадка, забута в кишені. Швидко і трохи несподівано", - пише Євген Клопотенко.Запікання курки відбувається протягом перших 30 хвилин при температурі 180 градусів, далі її потрібно підняти до 220 - заради скоринки. А ось картопля готується близько 45-60 хвилин, все залежить від розміру шматочків.
Нагадаємо, Євген Клопотенко запропонував українкам найкращі страви на Великдень: "Можна за 5 хвилин фігануть"
Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко спростив приготування плову до мінімуму: "Буде вам добре в роті"
Знай.ua писав, ароматна буженина в розсолі на Великдень-2021: оригінальний рецепт традиційної страви
Популярні новини зараз
Показати ще