З Китайської Народної Республіки прийшли доволі тривожні і сумні новини. Так, стало відомо, що в провінції Цзянсу розбушувалася люта негода, сильні пориви вітру стали причиною загибелі 11 осіб, а також травми і поранення отримали близько сотні місцевих жителів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням китайських журналістів, які посилаються на інформацію від адміністрації міста Наньтун.

За інформацією журналістів, в окремих районах пориви вітру досягали 45 метрів на секунду. Вітер порушив роботу місцевих ліній електропередачі і зруйнував ряд будівель, пошкодивши кілька автомобілів.

У свою чергу місцева влада заявляє, що в районі лиха опинилися близько 3 тисяч осіб, їх було екстрено евакуйовано. Також влада заявляє, що всім постраждалим надано термінову медичну допомогу.

Ураган в Китаї, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Журналісти пишуть, що в деяких районах випав град діаметром від 1 до 3 см, а пориви вітру досягали 45 м/с. Більше 3 тисяч жителів евакуювали з регіону. Внаслідок сильного вітру пошкоджено лінії електропередач, будинки, будівлі, автомобілі. Місцеві рятувальники намагаються ліквідувати наслідки.

Важливо також зазначити, що очевидці подій публікують в соціальних мережах відео про фото безпосередньо наслідків лютої негоди. А в мережі YouTube з'явилися кадри з самого міста Наньтун.

Раніше повідомляли, шестимісячний малюк дивом вижив після краху будівлі: сестру і батьків врятувати не встигли.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві палає ресторан, Саксаганського в диму: рятувальники потіють зі шлангами.

Знай.uа писав, загиблий поліцейський ожив через 17 років, рідні давно поховали.