Народний артист України і незмінний ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський показав, з чим у нього асоціюється слово "українець".

Відповідний ролик з'явився на його сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що Михайлу Поплавському вже 71 рік, він ні на крок не відстає від сучасних трендів, записуючи забавні ролики зі своїми студентами і повністю відповідаючи часу. Плодами своєї роботи Виконавець ділиться на просторах мережі, де його обдаровують лайками і компліментами українці.

Цього разу Михайло Поплавський вирішив показати, як заявити людям, що ти українець, не називаючи цього слова в слух. Для цього він перевтілився в золотий костюм з куртки, штанів і окулярів, повісив на шию ланцюг з масивним написом "salo", а в руки взяв золотого порося.

У коментарях шанувальники Поплавського розповіли, з чим особисто у них асоціюється Україна і як би вони показали, що вони родом з цієї країни. Крім численних припущень, українці також похвалили кумедний ролик співака і навіть прозвали його олігархом в такому вбранні.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, що нестаріючий Поплавський перетворився на Деймса Бонда перед Великоднем: "Скоро...".

Як повідомляв портал Знай.uа, 71-річний Михайло Поплавський здався без молодих дівчат: "вже чекаю".

Також Знай.uа писав, що Михайло Поплавський показав, як готує Відео для Тікток разом зі ще однією знаменитістю Володимиром Дантесом.