У Російській Федерації жінка з дитиною влаштувала скандал водієві таксі, який відмовився їх везти за низьку ціну.

Детальніше про це розповідає Telegram-канал "Life shot".

Повідомляється, що інцидент стався в Москві в службі таксі "Яндекс". Жінка з дитиною викликала таксі, щоб дістатися на випускний. Однак по приїзду водій попросив її перезамовити машину, так як не хоче їхати таку відстань за таку ціну.

Пасажирка таке прохання таксиста сприйняла як образу і порахувала, що чоловік просто хоче вигнати її з дитиною з машини. Тоді він спробував заладити конфлікт, запропонувавши самостійно замовити їй нове таксі або навіть відвезти безкоштовно. Але жінка вже почала плакати, знімати все на відео і викликати на допомогу чоловіка.

Вона заявила, що через "хамство" водія у неї піднявся тиск і вона пообіцяла покарати свого кривдника за здоров'я і запізнення на свято дитини.

Популярні новини зараз

Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

"Чволота, якщо не помру, я тебе засужу!",- заявила жінка.

Таксист у свою чергу також мовчати не став і прокоментував подію вже після всього. Він заявив, що при виборі замовлення не може побачити ціну і кінцеву адресу поїздки, тому взяв навмання. Однак, він побачив, що за 400 рублів йому пропонують провести в дорозі 50 хвилин, що дуже багато за таку ціну, тому він став сумніватися.

"Я подивився - ну як би дуже мало. Ну ладно, виконаю це замовлення. І тут жінка ззаду каже:"Я сподіваюся, ми будемо їхати швидко, а не в пробках стояти". Я взагалі просто не захотів виконувати цю поїздку. Не поїду, бо вартість дуже низька. Я можу вам перезамовити машину, ви у мене почекаєте, поїдете", - заявив таксист Станіслав.

Такі слова не влаштували жінку, через що вона почала кричати. За підсумком вони вирушили в поліцію для з'ясування обставин. Пасажирка написала на водія заяву, а він, у свою чергу, написав пояснювальну записку.

Нагадаємо, що кияни пересіли чорту на роги замість подорожчали таксі: "проїзд безкоштовний".

Як повідомляв портал Знай.uа, двоє хлопців намагалися перерізати горло таксисту, проте його врятував друге підборіддя.

Також Знай.uа писав, що неадекватний таксист накинувся на пасажирку через дешеву поїздку.