Частенько в мережі з'являються історії, які можуть зачіпити людські ноти душі. А якщо ці історії пов'язані з дуже травмуючими спогадами, буває, що справа доходить і до сильних емоцій.

Український журналіст спробував порівняти радянський час і роки незалежної України, а саме те, які настрої гуляли у суспільстві тоді і зараз.

Про цю історію розповів український журналіст видання "Настоящее время" Володимир Рунець у мережі Facebook.

Українці, фото: Unian

"Я навіть дивитися не можу на гаряче молоко. Ніяких латте, капучіно, мак'ято. Навіть, коли готую щось із вершками, намагаюся не дивитися. Ще з мого радянського дитинства молочні каші і (тим паче) молочні супи з вермішеллю це для мене жесть. Вибачте, але вони викликають у мене блювотний рефлекс, який я не можу побороти. В дитячому садочку я сидів над мискою з тим білим місивом, давився, плакав, а вихователька орала і погрожувала поставити мене на вікно без трусів - улюблений в радянському садочку тип покарання дітей. Це я до чого?

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Позавчора на Антоновича біля кіоска з кавою хлопець років 25 замовляв каву з мигдалевим молоком, розповідаючи своєму товаришу з рожевим волоссям, що в Радянському союзі було більше плюсів, ніж недоліків.

У мене перед очима моментально постала та столова в садочку з алюмінієвими каструлями, з яких розливали "молочне". І цей солодкий тошнотний запах. І ці діти в шортіках і колготках незалежно від статі, чи то гендеру. І мразь, яка працювала вихователькою і ставила дітей на вікно без трусів. Впевнений цей поціновувач мигдалевого фрапучіно мало знає про те, як в Радянському союзі ставилися до особистих кордонів, рожевого волосся і тих, не любить "молочне".", - поділився Володимир.

Публікація Володимира Рунеця, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, наречена засоромила молодшу сестру за "сільську" сукню, забувши про совість: жаліти було вже пізно.

Як повідомляв Знай.uа, "Виживають на мізерні гроші, чому всім начхати?!": українці заступилися за чесних вчителів, ось на що вони йдуть щодня.

Знай.uа писав, пенсіонерці не дають спокою "турботливі" діти, навіть онуки не допомагають: "Прийшов зять, почав...".